Rodfræsning i Brædstrup & omegn

Billig Rodfræsning i Brædstrup & omegn

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Rodfræsning Brædstrup og omegn

Ikke mere end 80 cm plads skal vi bruge for at nå ud til dit fældede træ, hvor de tilbageværende rødder skal fræses. Brædstrup er en del af de steder, vi kører ud og sørger for en omhyggelig rodfræsning.

Plads til nye planter

Med flere års erfaring i Midt- og Østjylland, er vores medarbejdere og professionelle maskine klar til at løse enhver opgave, der gør det vanskeligt at plante nyt i haven. Når træet, busken, hækken eller lignende er fældet, står stubben ofte tilbage, hvor vi ligeså kan hjælpe med stubfræsning. Rodsystemer i jorden kan ofte være et problem, da de kan genere ny beplantning i haven, derfor at fræsning en optimal løsning, hvilket også giver muligheder med den tilbageværende muld eller flis, der kan dække hullet fra træet, eller anvendes i andre bede.

Professionelt arbejde

Når vi rykker ud til en ny opgave, gør vi det med oprejst pande, da vores erfaringer har resulteret i et effektivt stykke arbejde, der har lave omkostninger og efterlader sig minimale terrænskader. Vores Maskine kan nå ned til 38 cm under jorden, men vi fræser også der, hvor der højt i jorden ligger rødder højt. Vi sidder klar ved telefonen til at guide, så vi nemt og sikkert at rodræse de efterlade rødder i Brædstrup og omegn.