Rodfræsning i Odense & omegn

Står du med et haveprojekt, der er løbet af med dig? Hos Billigrodfræsning.dk kan vi være behjælpelig med at få fjernet de stubbe og rødder, der generer i græsplænen eller der, hvor du har planlagt at anlægge et nyt bed eller en terrasse. Vi tager teten på opgaven fra start til slut – og vi kører ikke igen, før din have er stub- og rodfri.

Rodfræsningen udfører vi med professionelle maskiner, hvilket gør arbejdet nemmere og mere skånsomt for det, der ligger omkring stubben. Maskinen, vi benytter, kræver kun 80 cm. for at kunne komme frem til opgaven – og derfor kan vi tilbyde vores service i de fleste haver. Vi fræser helt ned til 38 cm under jorden, hvilket giver de bedste betingelser for at plante nyt.

Algebehandling i Middelfart

Trænger dine facader og udendørs overflader til en omgang algerens? Foruden rodfræsning så kan vi også sørge for at algebehandle dine fliser og træterrasser, så de kommer til at stå rene og indbydende – og så kommer de samtidig til at matche din stubfrie græsplæne og baghave.

Er du bosat i Middelfart, eller søger du blot algebehandling på Fyn, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi stor erfaring på området, kan derfor effektivt og professionelt algebehandle de overflader, der trænger hos dig. Giv og et kald eller send en mail, så kommer vi og tager et kig på opgaven.

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314