Stubfræsning i Billund og omegn

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Har du en træstub i haven, som du gerne vil have fjernet? Så står vi til rådighed. Med stubfræsning i Billund tilbyder vi dig nemlig en effektiv fræsning af træstubben, uanset om du bor i Billund eller omegn. Vi er eksperter indenfor området, og vi benytter os hovedsageligt af:

  • Fræsere af topkvalitet
  • Vores erfaring med håndteringer af maskinerne
  • Vores viden indenfor træer, jord og rødder

Vi bruger kun de bedste fræsere på markedet, da vi ved, at vi med disse kan opnå de bedste resultater uden at ødelægge jorden. Vores job består derfor både i at fjerne stubbe men også de rodnet, som befinder sig under disse.

Stubfræsning i Billund skåner haven

Når det kommer til at fjerne selve stubben af et træ, så er stubfræsning den absolut mest skånsomme måde at gøre dette på. Ved selv at grave stubben op risikerer du nemlig ikke at få hele rodnettet med, hvorved du forringer jordens kvalitet. Med stubfræsning Billund opnår du altså det bedste resultat, uden at du selv behøver at lægge kræfter i. Desuden så efterlader vi ingen spor efter hverken stubben eller rødderne, så du får rig mulighed for at gøre, hvad du vil med pladsen, da jorden stadig er brugbar.