Fræsning af Rødder

Samling af træstubbe

Grundig fræsning af rødder

Er det på tide, at du får fjernet store rødder i din have, eller er du flyttet ind et nyt sted, hvor du har brug for at få fjernet rødder? Rødder er ofte til stor gene og irritation i en have, men da det er svært at grave dem op, får de ofte lov at blive.

Det behøver dog ikke at være særlig besværligt at fjerne rødder, så du bedre kan udnytte det areal, hvor rødderne er. Hos Billig Stubfræsning har vi nemlig professionelle maskiner, der kan udføre arbejdet nemt, hurtigt og grundigt for dig. Du kan derfor trygt henvende dig til Billig Stubfræsning for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Rodfræsning – hvad er det?

Rodfræsning er et alternativ til den traditionelle opgravning af rødder. Ved hjælp af en rodfræser kan træstubbe og rødder fjernes på en billig måde. Rodfræsning kan anvendes alle steder, hvor der er behov for at gøre plads til nye tiltag i haven.

Det er også en skånsom metode, der sikrer, at der kun opstår minimale beskadigelser af det omkringliggende terræn under arbejdets udførelse. En rodfræser sørger for at skære rødderne i små stykker således, at de bliver til flis, som kan anvendes mange andre steder.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 2170 3352