Rodfræsning Pris

Her kan du se priserne på Rodfræsning

Herunder finder du priserne på stubfræsning. De er baseret på, at du selv fjerner flis og dækker hullet. Hvis det ønskes, kan vi naturligvis også stå for denne del. Som vist på billedet til højre kan du måle stubbens diameter og sammenligne med prislisten.

Prisliste (diameter i cm):

Minimumspris600 Dkk
0-9 cm:60 dkk
10-19 cm:110 dkk
20-29 cm:170 dkk
30-39 cm:250 dkk
40-49 cm:300 dkk
50-59 cm:390 dkk
60-69 cm:430 dkk
70-79 cm:500 dkk
80-89 cm: 610 dkk
90-99 cm:730 dkk
over 100 cm Ring for tilbud
Hæk fræsning100 DKK pr m2
Bambus fræsning100 DKK pr m2

Yderligere information:

Minimumspris 800 DKK
Hæk og bambus fræses for 100dkk pr m2
Alle priser er excl moms
Ingen kørselstillæg
Er stubben højere end 10 cm over jord skæres den ned med motorsav for 60 DKK + moms. hvis dette ikke er muligt pålægges der et tillæg.
Ønskes der fræset i 38 cm dybde tillægges prisen 50 %
Fræseområde: fra 80 cm over jord til 38 cm under jord
Maskinens bredde 78-105 cm
Maskinens Vægt 970 kg
Billede af stub2

Der er mange, der går ud fra, at man bare ved, hvad de mener og taler om, når de taler om forskellige haveprojekter og den generelle handyman-terminologi. F.eks. kan det være en jungle at finde rundt i de mange forskellige værktøjer, der findes på markedet, som alle har hver sin unikke og brugbare funktion. Mange vil måske spørge sig selv, hvad forskellen på en lægtehammer og en forhammer er, når de ser en værktøjsvæg med forskellige hamre på. Nogle vil måske også stille spørgsmålstegn ved, hvad stubfræsning egentlig er for noget. Vi får mange spørgsmål omkring, hvordan det egentlig foregår, hvilke maskiner og hvilket værktøj der skal bruges, og hvor lang tid en stubfræsning tager. Noget andet, vi ofte bliver spurgt om, når det kommer til stubfræsning er pris. For hvad koster en stubfræsning egentlig?

Disse spørgsmål, som vi ofte får stillet, har dog ikke ét entydigt svar. For selvom man godt kan forklare om det i store træk, så er en opgave lige så unik, som det træ, der før har stået, hvor der nu er en stub. Derfor kan man aldrig helt være sikker på, at tingene går, som man havde regnet med, og man kan næsten være helt sikker på, at to stubfræsninger ikke er ens.

Netop fordi det kan være lidt mere uklart og uforudsigeligt, hvordan det vil komme til at gå, når vi møder op med vores udstyr for at hjælpe dig med at opnå det resultat og dermed den have, du drømmer om, har vi valgt at have en nem og overskuelig prisliste. Her vil du hurtigt se, at der er en sammenhæng mellem graden af stubfræsning og pris, hvis man kan sige det sådan. Det er ment på den måde, at du kan måle stubbens diameter og så se på prislisten, hvad det vil koste dig. Det er den måde, vi bedst kan give dig forudsigelighed.