Rodfræsning

Vi fræser med en FSI D30 Track stubfræser

Hos Billig rodfræsning udfører vi alle former for rodfræsning og stubfræsning. Vores rodfræser kan fræse mange forskellige typer af stubbe og rødder, så har du fældet et træ, hæk eller bambus og ikke ønsker at se på de tilbageværende rødder eller stubbe, så hjælper Billig rodfræsning gerne! Det kræver kun ca. 80 cm i ledig passage til haven. Roden nedfræses til 15-20 cm under niveau. Der kan fræses længere ned, hvis det ønskes.

Rodfræsning er den mest skånsomme måde at få fjernet stubbe på, det giver minimal skader på omgivelserne, modsat hvis man graver roden op.

Det kan dog i nogle tilfælde være nødvendigt at opgrave stubben. Dette kan Billig stubfræsning også være behjælpelig med.

Rodnettet skal også fjernes

Hos Billig rodfræsning fræser vi naturligvis også de rødder som ligger højt i jorden, så de ikke ligger i vejen for det, der skal etableres efterfølgende.

Rodfræsning er en billig og skånsom måde at få fjernet træstubbe på.

Med vores professionelle maskine FSI D30 track er vi sikre på, at opgaven bliver løst på bedst mulig måde, så jorden er klar til nyplantning i helt ned til 38 cm dybde.

Standard fræsedybde ca 15-20 cm under niveau, det er normalt en passende dybde, hvis der skal lægges græs eller være bede.

Det overskydende flis/muld kan med fordel bruges i andre bede eller til at dække hullet igen, hvor stubben stod.