Fræsning af stubbe

Samling af træstubbe

Hvis du har en stub stående i haven, kan det være et forstyrrende syn, der giver dig en lyst til at skille dig helt af med stubben. Her hos Billig Rodfræsning tilbyder vi fræsning stubbe og rødder, så du igen kan nyde din have eller anlægge nye bede og terrasser.

Det er svært og hårdt at skulle fjerne en stub selv, og derfor er professionel fræsning af stubbe og de underliggende rødder den rette vej at gå. Her hos os har vi nogle effektive og samtidig skånsomme maskiner, der ikke kommer til at ødelægge din græsplæne under fræsningen, men som stadig er yderst effektiv til at få fjernet dine stubbe i haven.

Derfor er fræsning af træstub en god idé

Hvis du er klar til at udnytte pladsen i din have på en ny måde, er det nødvendigt at komme af med stubben. Det kan du gøre med vores hjælp til fræsning af stubbe. Vi har også mulighed for at fjerne rodnettet helt ned til 38 cm dybde.

Når vi har fræset stubben, er din græsplæne og jorden under klar til ny brug, hvad end du vil plante nye træer, lave bede eller blot lade græsset gro. Med fræsning af stubbe kan du igen bruge din have som du ønsker.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 2170 3352