Rodfræsning i Fredericia

Hvis du er på udkig efter professionel hjælp til rodfræsning i Fredericia og omegn, er du havnet det rette sted. Her hos Billigrodfræsning.dk har vi stort erfaring med at hjælpe folk som dig af med både rødder og stubbe i haven.

Hvis du for nyligt har fældet et træ i haven og har brug for hjælp til fræsning af både stud og rod, kan vi uden problemer hjælpe dig med opgaven – du kan tage kontakt til os i dag, så vender vi hurtigt tilbage.

Professionel rodfræsning i Fredericia

Vores service er tilgængelig i store dele af Jylland, så hvis du leder efter rodfræsning i Fredericia til gode priser og professionel service, er vi mere end klar til at hjælpe dig.

Vi benytter os af maskiner, der sørger for at beskytte din have og din græsplæne, mens arbejdet udføres. Det er vigtigt, så du ikke får ødelagt haven ved tungt maskineri. Vores maskine kan komme ind af låger helt ned til 80 cm i bredden, så her er ingen problemer.

Vi kan fjerne rødder helt ned til 38 cm under jorden, så du kan bruge jorden til andet brug. Så hold dig ikke tilbage for at tage fat i os, når du har brug for rodfræsning i Fredericia.

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314