Rodfræsning i Aalborg & omegn

Det kommer sjældent som en overraskelse, at rodfræsning er et stort arbejde, hvis ikke man har de rette maskiner til at klare arbejdet. Derfor anbefaler vi, at du allierer dig med en professionel, der kan varetage opgaven fra start til slut. Hos Billigrodfræsning.dk tilbyder vi effektiv rodfræsning i Aalborg – og i det øvrige Nordjylland – vi sørger for, at din have bliver fri for de stubbe, der generer.

Har du været i gang med at rydde ud i de gamle træer i baghaven, eller er du blot i gang med at plane græsplænen ud? Uanset roden og stubbens omfang, så klarer vi opgaven. Vi kommer gerne ud og kigger på sagen og giver dig et uforpligtende tilbud.

Algebehandling i Aalborg & hele Nordjylland

Foruden billig rod- og stubfræsning, så tilbyder vi også algebehandlinger i Nordjylland. Som hus- og haveejer kan du sikkert nikke genkendende til, at to do-listen tit bare bliver længere og længere. Vi kan tilbyde at klare algerensningen af de facader, fliser og træværk, der trænger til det. Med en algebehandling kan du nyde synet af en terrasse, flisegang eller gårdsplads, der ser ren og indbydende ud. Det samme gælder de slidte og misfarvede facader på huset, der hurtigt kommer til at se pænere ud, når de bliver renset for alger. Kontakt os i dag og lad os klare arbejdet for dig!

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314