Rodfræsning i Århus & omegn

Billig Rodfræsning i Århus & omegn

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Rodfræsning Aarhus

I stedet for selv at fjerne rødder fra et fældet træ, opfordrer vi til en professionel rodfræsning, da det efterlader minimale skader på omgivelserne. Med flere års erfaring, står vores medarbejdere klar til at fræse de efterladte rødder i Aarhus – til ganske lave omkostninger.

Fræsning af både stubbe og rødder

Vores professionelle rodfræsermaskine er en skånsom måde at fjerne de efterladte rødder på, så de ikke generer ny beplantning i haven. Forinden rodfræsningen skal der være udført fræsning af stubben, hvilket vi ligeså er behjælpelige med. Begge opgaver klarer vi nemt og billigt, så længe der er en gennemgang på cirka 80 cm, hvor maskinerne kan tilgå haven.

Præcision og omhu

Vi har mulighed for at fræse rødder 38 cm under jorden – er der behov for at komme længere ned, finder vi en løsning. Med flere års erfaring i Midt- og Østjylland, arbejder vi effektivt og præcist, og så går vi ind til enhver opgave med opløftet pande. Efter fræsningen kan det tilbageværende muld og flis med fordel anvendes til bede eller til at dække hullet fra træet. Er der uklarheder eller ønsker om et godt tilbud, kan vi kontaktes både på mail og telefon, så vi sammen kan finde den bedste løsning.