Rodfræsning i Billund & omegn

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Rodfræsning Billund

Præcision, effektivitet og gode priser. Det er nøgleordene hos os, når vi kommer ud til enhver opgave uanset omfang. Det gælder også, når vi i Billund skal udføre rodfræsning på det fældede træ, hækken eller busken. Med flere års erfaring kan vi trygt stoles på.

Mulighed for at plante nyt

Vores professionelle rodfræsningsmaskine klarer opgaven på allerbedste vis. Forinden rødderne fjernes, skal den tilbagestående stub fra træet være væk. Dette er en opgave, vi også beskæftiger os med ved hjælp af stubfræsning. Hvis der er rodsystemer tilbage i jorden, er det en fordel at fjerne dem, da det efterfølgende er muligt at plante nyt i haven – helt uden at støde på rødder.

Sikkert og skånsomt

Når vi ankommer og skal frem med rodfræsningsmaskinen, kræver det ca. 80 cm plads, så den kan komme igennem og nå hen til træet, hvor det er muligt at nå ned til 38 cm dybde. Dét at fræse rødderne er en yderst fordelagtig måde at fjerne rødderne på i forhold til selv at grave dem op, så det er sikkert, at det hele kommer med, samtidigt med at det gøres yderst skånsomt og omhyggeligt. Er der spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen, så vi sammen finder den bedste løsning, når rødderne skal fjernes.