Rodfræsning i Horsens & omegn

Billig Rodfræsning i Horsens & omegn

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Rodfræsning Horsens

Når træstubben er væk, kan der være rodsystemer tilbage under jorden. Det kan skabe problemer, når der skal plantes nyt i haven, hvad end det er et nyt træ eller blomster. Her er rodfræsning en nem og billig løsning.

Effektiv metode

Vi anvender vores professionelle rodfræsningsmaskine, der kun kræver ca. 80 cm ledig passage for at komme ind i haven. Herefter fjerner den rødderne, hvilket eksempelvis kan være fra et træ, bambus, hække eller buske, der højst ligger i 38 cm dybde. Rødderne bliver altså fræset, så det overskydende flis eller muld herefter kan benyttes til enten at dække hullet, hvor træet har stået eller i andre bede. Måden vi gør det på, er både skånsom og omhyggelig, og så efterlader det minimale terrænskader.

Erfaring og præcision

I Øst- og Midtjylland har vi i flere år udført arbejde, hvorfor vi hermed også er at finde i Horsens. Vi har erfaring indenfor både stub- og rodfræsning, hvilket ses i vores effektivitet og præcision. Vi har altid gode priser, og vi rådgiver, hvis der er behov for det, ligesom vi glædeligt kommer med tilbud på det enkelte projekt. Uanset hvordan aftalen forlyder, så udfører vi et professionelt arbejde, når vi i Horsens kommer ud og rodfræser.