Rodfræsning i Odder

Billig Rodfræsning i Odder

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Rodfræsning i Odder

Leder du efter en professionel, der kan hjælpe dig med rodfræsning i Odder, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Billig Rodfræsning tilbyder vi nemlig professionel hjælp med fjernelse af rødder til attraktive priser, uanset hvilken type opgave, du leder efter en løsning til.

Vi udfører alle former for rodfræsning, og vores rodfræser kan klare mange forskellige typer stubbe og rødder. Det betyder, at du kan få hjælp til det sure arbejde, når du har fældet en hæk, et træ eller en bambus og ikke gider at se på de tilbageværende stubbe og rødder længere.

Vores rodfræser kræver blot 80 centimer ledig passage for at kunne komme ind i din have, og så snart vi har fået maskinen ind i haven, går vi i gang med at nedfræse til 15-20 centimeter under niveau. Resultatet bliver, at du får en dejligt jævn overflade, som nemt kan beplantes på ny, hvis du ønsker dette.

Vi udfører rodfræsning i Odder og omegn, så kontakt os endelig, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på nedfræsning af stubbe og rødder. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi giver altid en skarp pris, uanset hvilken opgave du skal have udført.