Rodfræsning i Randers & omegn

Søger du professionel hjælp til at få klaret rodfræsningen i din have? Hos Billigrodfræsning.dk tilbyder vi rodfræsning, der effektivt fjerner generende stubbe og tilhørende rodnet. Hvis du ønsker en stub- og rodfri have, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne forbi, tager et kig på din have og giver et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder vores service i hele Østjylland, så søger du rodfræsning i Randers, er vi kun et opkald væk. Vi har stor erfaring med at fræse både rødder og stubbe og klarer alle former for træ – hvad end det er stubben fra et træ, hækken eller sågar bambus, du skal have fjernet.

Nyd en stub- og rodfri have

Hos Billigrodfræsning.dk fræser vi naturligvis både stubben og de rødder, der ligger højt i jorden således, at de ikke ligger i vejen, når der skal etableres nyt bed, belægning eller andet. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at grave stubben fri først – den del af opgaven klarer vi også.

Vi har altid fokus på, at arbejdsmetoden skal være så skånsom som muligt, så de omkringliggende planter eller græs ikke beskadiges undervejs. Efter stub- og rodfræsningen står du typisk tilbage med overskydende flis og muld, som med fordel kan bruges i andre bede, rundt om hækplanterne eller lignende.

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 2170 3352

Rodfræsning Randers

Lave priser, professionelt arbejde og minimale terrænskader. Det er, hvad der venter, når vi i Randers rykker ud for at fræse rødder eksempelvis fra det fældede træ, bambus eller træ. Foruden rodfræsning, tilbyder vi også at fræse den tilbageværende stub fra fældningen, så det hele bliver ordnet på én gang.

Et utal af fordele

Når vi skal udføre rodfræsning, får vi hjælp af vores professionelle maskine, der sørger for, at opgaven bliver løst på den bedst tænkelige måde. Det kræver ikke mere end cirka 80 cm plads, så den kan komme ind i haven, og når den først har fræset rødderne, efterlader det minimale skader på det omkringliggende terræn. Hermed er det muligt at plante nyt og lave bede, der ikke bliver generet af eventuelle rodsystemer i jorden. Vi kan fjerne rødder ned til 38 cm under jorden, og den overskydende flis eller muld kan efterfølgende bruges til andre bede eller hullet fra træet. Vores metode er utrolig skånsom for jorden, hvilket ses på vores erfaring udenfor Randers, altså både i Midt- og Østjylland. Fordelene ved rodfræsning er mange, og det er uden tvivl en langt bedre metode end selv at grave rødderne op. Derfor står vi klar, når der i Randers er behov for en rodfræsning.