Rodfræsning i Ry & omegn

Rodfræsning i Ry & omegn

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Rodfræsning Ry

Den mest skånsomme måde at fjerne rødder på, er ved at fræse dem, og det er her, vi kommer ind i billedet. I Ry står vi klar til at fjerne tilbageværende rodsystemer, efter fældning af træ, hæk, busk eller anden beplantning. Med flere års erfaring, kan vi garantere, at vi udfører alle opgaver på allerbedste vis.

Et væld af fordele

En anden fordel ved at kontakte os for rodfræsning er uden tvivl vores gode priser. Dette er nemlig ikke ensbetydende med, at prisen matcher arbejdet – tværtimod. Med vores professionelle maskine kan der fræses helt ned til 38 cm under jorden, og når den skal hen til træet, kræver den ikke mere end cirka 80 cm passage. Foruden fræsning af rødder, kan vi også være behjælpelige med den tilbageværende stub fra et fældet træ, da vi også rykker ud til stubfræsning. Begge opgaver bliver løst omhyggeligt og med præcision, og den overskydende muld eller flis kan fordelagtigt anvendes til at dække hullet, stubfræseren har efterladt, eller til andre bede.

Vores måde at fjerne rødder på, er yderst skånsom for omgivelserne, hvilket vil sige, at der efterfølgende er mulighed for at plante nyt, uanset om det er, hvor det fældede træ stod, eller andre steder i haven, hvor rodsystemerne før generede.