Rodfræsning i Silkeborg & omegn

Billig Rodfræsning i Silkeborg & omegn

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314

Rodfræsning Silkeborg

Mange fordele er at finde, når vi udfører rodfræsning i Silkeborg. Måden, vi gør det på, er både billig og skånsom, og når et projekt skal igangsættes, sidder vi klar til at besvare eventuelle spørgsmål, ligesom vi sammen kan finde et tilbud.

Åbner nye plantemuligheder

Når et træ, en hæk eller busk bliver fældet, står stubben tilbage. Her udfører vi fræsning af stubben, så den ikke står unødvendigt tilbage. Herefter kan der være rodsystemer tilbage i jorden, der ofte skaber vanskeligheder, når der skal plantes nyt, hvad end det er et nyt træ eller et bed. Her kommer rodfræsningen ind i billedet, som vi udfører det ganske omhyggeligt, så der bliver efterladt minimale terrænskader, og der efterfølgende er mulighed for at plante nyt.

Professionel maskine

Vores rodfræsning udføres med en professionel maskine, der kun kræver cirka 80 cm plads for at komme hen til opgaven, hvor den kan fjerne rødder helt ned til 38 cm under jorden. Med masser erfaring i resten af Midt- og Østjylland, er vi klar, når der effektivt og med omhu skal fræses rødder i Silkeborg, så der atter kan plantes nyt.