Rodfræsning på Djursland

Billig & Professionel Rodfræsning i Grenå & Ebeltoft

Rodfræsning behøver ikke være et tungt, uoverskueligt arbejde, der giver ondt i ryggen – især ikke, hvis du lader os klare arbejdet for dig. Vi har de professionelle maskiner, der skal til, for at fræsningen af de generende rødder og stubbe håndteres ordentligt og skånsomt for det omkringliggende miljø.

Hos BIlligrodfræsning.dk tilbyder vi professionel rodfræsning i Ebeltoft og omegn, og vi tilbyder tilmed vejledning omkring, hvordan en stub og rod bedst muligt fjernes – og så gør vi det naturligvis også for dig. Hvis I er flere af naboerne, der har rødder, som skal fræses væk, så kan I med fordel gå sammen og opnå en fordelagtig mængderabat.

Algebehandling i Grenå

Hvis du synes, dine facader på huset, flisegange og træterrassen syner hen ved siden af din have, der står snorlige, så kan du overveje at ofre en algebehandling og komme misfarvningerne til livs. Med en effektiv algebehandling kan du nyde synet af de rene overflader, der danner rammen om dit hjem. Hvem vil ikke gerne kunne byde sine gæster velkommen til et hjem, der ser indbydende ud, og ud på en terrasse, der er helt fri for alger? Giv os et kald, og lad os foruden rodfræsningen også klare algebehandlingen for dig.

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314