Stubfjerner

Samling af træstubbe

Billig Stubfræsning – din kompetente stubfjerner

Har du en eller flere træstubbe, som du ønsker at få fjernet fra baghaven eller andre steder, fordi de står i vejen for dine planer med haven? Eller måske ønsker du bare at slippe af med træstubbene, fordi de ikke ligefrem pynter i din have? Uanset hvilken grund der er for, at du vil have træstubbene fjernet, så har Billig Stubfræsning de redskaber og kompetencer, der skal til.

Kom hurtigt videre med dit haveprojekt

Træstubbe kan stå i vejen for drømmen om den perfekte have – så lad Billig Stubfræsning hjælpe dig med at komme hurtigt videre med dit haveprojekt. Vi kommer gerne forbi dig med vores stubfræser, som kun kræver, at der er 80 centimeters fri passage til der, hvor træstubbene står. Med stubfræseren fræser vi stille og roligt stubben væk og efterlader kun flis, som du kan bruge andre steder i din have.

Efter vores stubfræsning er der ingen gamle og eventuelle rådnende træstubbe i din have. Der er i stedet et nyt udjævnet jordområde, der er klar til beplantning med det samme. Du kan plante blomster, buske, lægge græs eller plante et nyt træ, alt efter hvad du ønsker. Dette kan lade sig gøre, fordi stubfræsning er en skånsom metode til at fjerne stubbe fra haver og andre grønne områder.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 2170 3352