Stubfræsning i Fredericia

Samling af træstubbe

Det er altid en god idé at få ordnet sin have og tømt ud i de træer, der står og blokerer for solen eller er gamle og døde. Hvis du for nyligt har fældet et træ derhjemme i Fredericia, og nu står med en eller flere stubbe i haven, kan vi her hos Billigrodfræsning.dk tilbyde dig kompetent og effektiv stubfræsning i Fredericia og omegn, så du kan slippe af med stubben igen.

Samtidig kan vi også hjælpe dig med at fræse rødderne i samme ombæring, helt ned til 38 cm under jorden, så jorden i haven er klar til ny brug, hvad enten du vil plante nye træer eller blomster eller blot lade græsset gro.

Få en god pris på stubfræsning i Fredericia

Her hos os kan vi tilbyde stubfræsning i Fredericia til en god pris, og når du sender os en besked, vender vi hurtigt tilbage, så du kan få din opgave løs hurtigt.

Vores maskiner er skånsomme mod din græsplæne og kommer ikke til at lave grimme mærker på plænen, når vi kommer for at foretage din stubfræsning i Fredericia. Samtidig kan den også komme ind ad små låger ned til 80 cm i bredden. Så kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 2170 3352