Stubfræsning i Hobro

Billede af en stub

Stubfræsning i Hobro

Leder du efter effektiv og professionel stubfræsning i Hobro eller omegn? Har du et hus og have med mange store træer. Så kender du måske også til problemet med at skulle fælde træerne og fjerne træstubbene. Klarer du træet, så hjælper vi dig med at fjerne træstubben, uanset om du bor i midtbyen eller i en forstad til Hobro.

Fræsning af stubbe i Nordjylland

At fjerne en træstub er et stort arbejde, som kræver, at man tager mange store maskiner i brug. Ofte er det ikke skånsomt for de omkringliggende planter. Vi bruger en professionel stubfræser til at fjerne hele træstubben. Ved at bruge denne fjernes træstubben fuldstændigt, så du igen kan benytte jorden til at plante nye planter, træer eller nyt græs. Til fræsning af dine stubbe bruger vi modellen FSI D30, som er en af de bedste stubfræsere på markedet. Om det er en stor eller en mindre stub, som du skal have fjernet, kan denne maskine klare alle størrelser af træstubbe.

Benytter du en stubfræser til at fjerne stubben, er det langt mere skånsomt for din have, end hvis du graver træstubben op. Når vi fjerner træstubben, fjerner vi samtidigt rodnettet træet måtte have, så du igen kan plante nye planter i den bare jord.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på professionel stubfræsning.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314