Stubfræsning i Horsens

Billede af en stub

Er du en af de heldige ejere af en stor have, som har brug for hjælp til stubfræsning i eller omkring Horsens? Især ældre haver er ofte udstyret med store træer og buske, som med tiden skal fældes. Når træet er fældet, kan det afskårne træ bruges til brændeovnen eller et bål i haven. Men hvad gør du med træstubben? Det er et stort arbejde at fjerne en træstub, som ofte kræver større maskiner, end man som privatperson er ejer af.

Professionel stubfræsning i og omkring Horsens

Er du bosiddende i Horsens eller omegn, vil vi hos Billig Rodfræsning gerne komme og hjælpe dig med at fjerne den efterladende træstub. Ved hjælp af en stubfræser, kan stubben nemt fjernes helt, så du har mulighed for igen at plante nye træer, buske eller nye bede.

Vi benytter en stubfræser af modellen FSI D30, som er en af de bedste på markedet til at klare mange forskellige størrelser af træstubbe.

Brugen af en stubfræser er skånsomt for din have, og skader ikke omkringliggende planter på samme måde, som hvis du selv graver træstubben op. Fordelen ved at lade os fjerne stubben med en stubfræser er, at også rodnettet fjernes effektivt, så du igen kan plante jorden til.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på billig stubfræsning i Horsens og omegn.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314