Stubfræsning i Kolding

Samling af træstubbe

Hvis du for nyligt har fældet et træ i haven og derfor har en stub stående, du gerne vil slippe af med, kan vi hjælpe dig. Bor du i Kolding, er det intet problem, for her hos Billigrodfræsning.dk tilbyder vi stubfræsning i Kolding og omegn.

Vi kan hjælpe dig med fræsning af både stubbe og rødder, og kan klare begge dele på samme dag til gode og konkurrencedygtige priser. Hvis du leder efter stubfræsning i Kolding, kan du kontakte os i dag og lære mere, så du snart kan få adgang til at bruge jorden i din have igen.

Skånsom og effektiv stubfræsning i Kolding

Når vi rykker ud til dig i Kolding med vores maskine til stubfræsning, kan du være sikker på, at vi behandler din have godt. Vores maskiner er nemlig lette og små og ødelægger derfor ikke haven, når de kører ind over græsplænen.

Det samme gælder, når vi skal fjerne rødder. Når du bestiller stubfræsning i Kolding gennem os, kan du være sikker på, at vi kan fjerne dine rødder helt ned til 38 cm under jorden uden at gøre skade på din græsplæne. Kontakt os i dag og få håndteret din stubfræsning hurtigt og simpelt af os.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 2170 3352