Stubfræsning i Silkeborg og omegn

Har du endelig fået fældet dit træ i haven, men er du stadig i tvivl om, hvordan du bedst muligt får fjernet stubben, der nu er tilbage? Vi har løsningen. Vi kan hjælpe med stubfræsning i Silkeborg. Vi har en masse erfaring på området og ved lige, hvordan sådan en opgave skal løses mest optimalt.

Vi har et stort udvalg af noget af det bedste udstyr på markedet. Det giver os de bedste forudsætninger for at løse opgaven på den mest effektive måde. Ved at overlade opgaven til os slipper du derfor for besværet. Du kan efterfølgende bruge området med stubben til at så græs, plante bede eller måske et nyt træ.

Få et godt tilbud på din opgave

Når du skal have hjælp til stubfræsning, har vi en fast prisliste. Vores priser afhænger af, hvor stor stubben er, og dermed hvor komplekst det er at fjerne den. Vi tilbyder dog konkurrencedygtige priser, hvor du kan få fjernet din stub til en god pris.

Har du en meget stor stub, der skal fjernes, kan vi tilbyde et uforpligtende tilbud. Har du flere stubbe i haven, du ønsker at få fjernet, giver vi også gerne en god pris på det. Kontakt os for at høre nærmere om stubfræsning i Silkeborg.

Billede af en stub

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314