Stubfræsning i Odder

Billede af en stub

Stubfræsning i Odder

Leder du efter effektiv stubfræsning i Odder eller omegn? Og har du et eller flere store træer i din have, som skal fældes? Så er du landet det rette sted.

Det er ofte et stort og tidskrævende arbejde at fjerne træer. Det samme gør sig gældende for træstubbene, som efter mange år har groet sig godt fast i jorden. Hos Billig Rodfræsning hjælper vi dig gerne med at fjerne træstubbene nemt og effektivt, så du ikke selv skal stå med det hårde fysiske arbejde. Ved hjælp af vores stubfræser, modellen FSI D30, som er en af de bedste på markedet, fjerner vi hele træstubben. Vi fjerner også rodnettet under træstubben, så du igen kan plante nye træer, buske eller anlægge nye bede der hvor træet og træstubben tidligere har stået.

Fordele ved professionel stubfræsning

Der er mange fordele ved at anvende en stubfræser, når dine træer skal fældes. En af fordelene er, at det er mere skånsomt for omgivelserne i din have, end hvis du selv graver træstubben op. En anden fordel er, at en stubfræser effektivt fjerner hele træstubben samt rodnettet nemt og hurtigt.

Kontakt os, hvis du mangler hjælp til stubfræsning i Odder og omegn. Hos Billig Rodfræsning er du sikret gode priser på fræsning af stubbe.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314