Stubfræsning på Djursland

Billede af en stub

Hvis du bor på Djursland eller omegn og står med en stub i haven, du gerne vil have fjernet, tilbyder vi her hos Billigrodfræsning.dk hurtig og skånsom stubfræsning i Djursland og omegn. Du er altid velkommen til at sende os en besked med din opgave, hvis du vil have din stub fræset hurtigt.

Her hos os tilbyder vi stubfræsning i store dele af Jylland, og det gælder naturligvis også for Djursland og omegn. Vi kan tilbyde gode priser på stubfræsning i Djursland og omegn, og vi sørger samtidig for at kunne fræse rodnettet under stubben også.

Få effektiv fræsning af dine stubbe

Det er altid vigtigt at vide, om der er noget, der kommer til at blive beskadiget, når vi kommer med vores maskiner til stubfræsning i Djursland og omegn. Men her kan du være helt rolig. Vores maskiner til fræsning er skånsomme og kommer ikke til at efterlade spor eller mærker i din græsplæne.

Vi klarer hurtigt stubfræsningen hjemme hos dig i Djursland, og herefter kan du nyde at have god jord til at gro hvad end du ønsker i haven. Vi kan fjerne rodnettet helt ned til 38 cm under jorden, så du kan plante nyt uden problemer.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314