Stubfræsning i Sønderborg

Billede af en stub

Stubfræsning i Sønderborg

Er du på udkig efter professionel og effektiv hjælp til stubfræsning i Sønderborg og omegn? Så er du kommet det helt rette sted hen. Med vores erfarne arbejdskraft, hjælper vi dig gerne med det store arbejde, der ligger i at fjerne en træstub.

Vi anvender en stubfræser af modellen FSI D30 – en stubfræser, som er en af de bedste maskiner på markedet, når det gælder fræsning af stubbe. Denne model af en stubfræser hjælper med nemt og effektivt at fjerne hele træstubben uanset størrelse inklusiv det rodnet, som naturligt følger med til et stort træ. Fordelen ved at fjerne træstubben og dets rodnet med en stubfræser er, at du igen nemt kan anvende området til at plante nye buske, træer eller nyt græs. Du undgår derved synlige tegn på, at der før har stået et stort og gammelt træ.

Billig stubfræsning i Sønderjylland

Hos Billig Rodfræsning benytter vi en professionel stubfræser, da det er mere nænsomt over for omgivelserne i haven, end hvis du vælger at grave trærodden op selv.

Vi kommer og hjælper dig med at fjerne træstubben og rodnet, uanset om du bor i centrum af Sønderborg eller om du bor i en af forstæderne til Sønderborg.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på billig rodfræsning udført af professionelle fagfolk.

Send os en besked, så svarer vi tilbage indenfor 1 arbejdsdag. Du er også meget velkommen til at ringe på 31313314